Thom Yorke - Confidenza (2024)

Alternatieve titel: Music for the Film by Daniele Luchetti

Electronic
Label: Unsustainabubble

1. The Big City (7:49)
  2. Knife Edge (3:19)
  3. Letting Down Gently (1:18)
  4. Secret Clarinet (1:23)
  5. In the Trees (1:20)
  6. Prize Giving (3:12)
  7. Four Ways in Time (4:56)
  8. Confidenza (3:47)
  9. Nosebleed Nuptials (3:36)
  10. Bunch of Flowers (2:11)
  11. A Silent Scream (0:38)
  12. On the Ledge (2:30)
avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Grappig dat Yorke wederom een score maakt voor een Italiaanse regisseur. Kent iemand die connectie?

Maartenn schreef:

The Italian connection?

Knife Edge en B-kantje Prize giving zijn al te beluisteren

avatar van Poles Apart
Maartenn schreef:

Z'n partner, Dajana Roncione, een actrice, komt uit Palermo, Italië.

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Dat zal het zijn dan, Poles Apart

Klopt. Maar de regisseur is dan wel weer naar Engeland gevlogen om met Yorke te overleggen.

Prima film trouwens, de muziek was ik niet echt van onder de indruk.

avatar van Lighthouse
Wat is Knife Edge toch weer mooi. Het is niet zijn eerste muziekdoosje, maar wel misschien zijn mooiste. Op No Surprises na, dan toch. Prize Giving ook een voltreffer, doet me denken aan het werk van Tom Skinner en zelfs Tom Waits.

Ben wel benieuwd hoe beide nummers op een coherente soundtrack passen.

avatar van Grizzly Bear
Four Ways in Time is het enige andere nummer met teksten, de rest is (grotendeels) instrumentaal.