Wendy James - Now Ain't the Time for Your Tears (1993)

Label: Geffen

1. This Is a Test (1:58)
  2. London's Brilliant (2:29)
  3. Basement Kiss (4:03)
  4. Pupper Girl (2:48)
  5. Earthbound (4:32)
  6. Do You Know What I'm Saying (5:16)
  7. We Despise You (3:21)
  8. Fill in the Blanks (3:14)
  9. The Nameless One (5:30)
  10. I Want to Stand Forever (4:30)
avatar van VanDeGriend
Ex Transvision Vamp. Alle songs geschreven door ene Elvis Costello.

avatar van Tribal Gathering
Ik meen dat Elvis de nummers in 1 dag of 1 weekend schreef. Dit album heeft dan ook niet zo'n beste reputatie. (nou ja, het heeft eigenlijk helemaal geen reputatie).

Toch ben ik stiekem wel benieuwd want Elvis is een held en Transvision Vamp is een aardig bandje.

avatar van Killeraapje
Ik heb dit album een jaar of 8 geleden in huis gehaald. Ik was fan van Transvision Vamp maar ontdekte ze pas toen ze eigenlijk niet meer bekend waren. Over reputaties van albums wist ik toen nog niets en heb hier onbevangen naar geluisterd.
Dit solodebuut van Wendy James is gewoon de moeite waard. Het is niet briljant, maar ligt gewoon sterk in het verlengde van Transvision Vamp. Hoewel dat materiaal toch iets beter is. Vooral de laatste 2 nummer vind ik erg goed

avatar van Kronos
Ooit gekocht omdat Elvis de nummers schreef.
En het is best een aardig plaatje geworden ook.

avatar van mchammett
Heb lang geleden ergens gelezen dat deze plaat in nederland wel 7 keer is verkocht. En een vriend van mij heeft hem.

avatar van rushanne
7 keer al? En ik heb hem hier ook staan.

avatar van Killeraapje
Hier is nummer 4. Nu de andere 3 nog

avatar van willemdeux
Hier idem

avatar van Uncle Bulldog
Idem dito

avatar van Renoir
Dan moet ik nummer 7 zijn! Maar ik heb hem wel tweedehands gekocht. Telt dat ook?

avatar van Roxy6
Ik kocht deze cd al in de tijd van de release en heb dit album veel gedraaid. Er staan enkele schitterende nummers op.

Basement Kiss en Do You Know What I'm Saying , zijn echt evergreens.

Maar ook de uptempo nummers zijn n iet te versmaden en hebben een lekkere drive.
Voor mij op een bepaalde manier een tijdloos album.