menu

Skyy - Skyy Line (1981)

mijn stem
2,75 (2)
2 stemmen

Verenigde Staten
Funk / Soul
Label: Salsoul

  1. Let's Celebrate (5:32)
  2. Call Me (6:21)
  3. Get into the Beat (4:24)
  4. Jam the Box (4:54)
  5. Gonna Get It On (3:38)
  6. When You Touch Me (4:13)
  7. Girl in Blue (4:28)
totale tijdsduur: 33:30
zoeken in:
avatar van PEN15
1,5
Dit is de enige plaat van Skyy die ik ken voornamelijk om hun (2?) hit-singles, let's celebrate and call me. Jaren geleden aan de vooravond van mijn eerste verre reis naar Nieuw-Zeeland heb ik geprobeerd mijn zenuwen wat te kalmeren mbv muziek en ik koos ervoor Let's Celebrate een paar keer te herhalen, niet zo zeer om de betekenis van de tekst.

Alhoewel de bassist er erg zin in lijkt te hebben, vind ik dit echt van die uitgesmeerde pakkende refreintjes over vijf/zes minuten. Als je het al niet kon uitstaan om vijf minuten lang let's celebrate, loving each other, needing each other te horen, begin dan zeker niet aan de schijf met bonustracks. Daar wordt het nog een minuut of twee verder uitgerekt. Ik heb ook wel het idee dat hun hitsingle een knock-off was op celebration van Kool and the Gang net één jaar eerder.

Gast
geplaatst: vandaag om 01:50 uur

geplaatst: vandaag om 01:50 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.