Edie Carey - Another Kind of Fire (2006)

Label: Accidental Poets

8. My Heart
  9. Witout a Fight
  10. What Love Looks Like
  11. Hollywood Ending [Reprise]
Edie Carey is een Amerikaanse singer songwriter en dit is haar 4e album. In Nederland onbekend in haar thuisland heeft ze wel enkele prijzen gewonnen van independent verkiezingen. Waaronder een beste album en een beste album met kinderliedjes. De muziek is mooie rustige Americana, folk roots achtig. Kwalitatief prima in orde. Een recensie van pop matters was wat minder enthousiast over de teksten. Edie Carey verwoordt daarin wat ze meemaakt, wat ze voelt en het is de vraag of dat altijd boeiend genoeg is. Maar de muziek en aangename stem vergoedt daarin veel. Prima plaat om 's avonds laat op te zetten.