Chief Keef - Almighty So 2 (2024)

Label: 43B

Kos

avatar van davevr
Kos schreef:
Mijn hemel zeg, weer zo'n kneus die totaal niet kan rappen.

Je hoort hier toch rare dingen. Ja het is drill, met wat Gothic invloeden maar wel een beestige plaat. Drifting met die 808, die dat koortje, dan zo een zware baslijn er over. Dat nummer met (onverwacht) Tierra Whack is echt super. Live moet dat zo goed zijn, doe die eens op Dour, samen met Suicide boys en je hebt een beestige avond. Grape trees met die intro moet t goed doen. Het is allemaal misschien niet mijn stijl, maar in deze stijl is het wel echt een goeie plaat.

avatar van Arrie
Kos schreef:
Mijn hemel zeg, weer zo'n kneus die totaal niet kan rappen.

Vreemde opmerking. Chief Keef is niet bepaald iemand die net komt kijken, die is echt een grondlegger van de hedendaagse trap/drill muziek.

Ik weet dat jij vrijwel elke rapper daarin kneusjes vindt, maar dit is wel de OG kneus.

avatar van Kos
1,0
Kos
Nee hoor, soms zit er tenminste nog iets van wat op talent lijkt tussen maar dit lijkt werkelijk helemaal nergens op.

Glitch
Chief Keef was toch de man die luisterde naar Gucci Mane en Waka Flocka Flame en dacht "dit kan nóg lomper".

avatar van davevr
hij heeft ons wel Love Sosa gegeven. Daarvoor idd de OG kneus