Mai Tai - The Best Of (1988)

Label: Dino

1. Dance in the Light (3:58)
  2. History (3:51)
  3. Turn Your Love Around (5:23)
  4. Fight Fire with Fire (4:26)
  5. Female Intuition (3:58)
  6. Bet That's What You Say (3:42)
  7. 1 Touch 2 Much (4:08)
  8. Surrender (4:05)
  9. Am I Losing You Forever (6:12)
  10. What Goes On (3:44)
  11. Hold Me (Like You Used to Do) (4:16)
  12. Body and Soul (3:50)
  13. Turn Your Love Around [Turnaround Mix] (7:28)
avatar van Youri
Toch een van de betere vrouwen bands uit de jaren 80 van Nederlandse bodem. Ik kan mij nog herinneren dat zij met History zelfs in Engeland een hit hadden. What Goes On, Turn Your Love Around en Female Intuition zijn lekker dansbaar en meniggeen gedaan in de disco. Ik heb ze ooit live bij TOPPOP gezien. Erg goed.

Pieter Paal
'Female Intuition' snuffelde ook aan de Amerikaanse Billboard Top 100.

avatar van Disco Lover
Pieter Paal schreef:
'Female Intuition' snuffelde ook aan de Amerikaanse Billboard Top 100.

Genoot echt van hun debuutalbum.
Werd een Non Skip album voor wel 20 keer.
Een tweede gekochte elpee deed me niet veel.
Koos na beluistering weer voor de eerste elpee!
Ja,Bill Board onderaan. Maar meer als hoogste bereik te zien is top 10 in The UK!
Haalden ook Duitse hitparade.
Weet dat 2 Unlimited 20 miljoen platen verkocht. Van Mai Tai nooit iets over aantallen gehoord.
Is dit voorgeluid van Mai Tai? Carolien was backing vocalists bij Precious Wilson! (toch die stal)
Hun Wikipedia pagina laat zien dat je gouwe ouwen kunt hebben zonder dijken van hits.
De prestaties in de top 40 vallen wel mee! Maar toch echte geschiedenis voor Mai Tai. Mai Tai (popgroep) - Wikipedia - nl.m.wikipedia.org
Hun debuutalbum stond toch wel maar liefs 20 weken in de lijst

Zeker, Female Intuition haalde een 71e plaats in de Billboard Top 100. Klasse prestatie van deze prima Nederlandse band!