The Electric Eels - God Says Fuck You (1991)

Punk / Rock

15. Cards and Fleurs
  16. As If I Cared
  17. Spin Age Blasters
avatar van Cygnus
Wat een lekkere plaat! Harde proto-punk!

Net zoals bij Rocket from the Tombs gaat het hier om opnamen uit het midden van de jaren '70 die pas veel later uitgegeven zijn. Wie RftT kan waarderen doet er goed aan om ook deze plaat eens te checken.

avatar van mayhemblik
Heerlijke kale punk/rock die me de gehele plaat door laat glimlachen én bovenal genieten.
En Cygnus noemt hier (terecht) Rocket from the tombs en dat lieve mensen is nog mooier dan deze band, als je ze niet kent absoluut eens uitproberen.
Volgens mij met David Thomas van Pere Ubu, later hebben enkelen van hen The Dead boys opgericht die ook niet misselijk zijn.
Corrigeer me als ik het fout heb.
Bedankt Cygnus, ga het gelijk weer eens opzetten.