ANNA - Lisbon #GU46 (2024)

Brazilië
Dance
Label: Global Underground

1. Rival Consoles - Recovery
  2. Nosaj Thing - We Are 우리는)

met Hyukoh

38. Tao Andra - Dream On
  39. Len Faki - Hymn [ANNA Remix]
  40. Wehbba - Symmetry
avatar van trebremmit
mmm luister deze nu en tot nu toe best goed, lekker relaxed, maar panjoe vind het niks?
Wel redelijk slecht aan elkaar gemixt dat wel.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Sja, beetje ongeïnspireerde keuzes, matig gemixt, laat dit lekker op mixcloud denk ik dan. De nummers op zich vind ik wel tussen oké en zeer goed dus dat redt de score nog een beetje.

avatar van Mjuman
Kocht ooit - in de sale bij Kompakt - enkele 12"s van haar, o.a. Journey tot the Underworld, en die vind ik wel fijn, rond de 125 bpm - mooi strak.

Vond ook een mix van haar van My Cosmos is Mine (Depeche Mode), in een set op Ibiza (op Beatport) en daar verloopt het inmixen ook wel wat hakerig - nergens van het niveau van een Joris Voorn.

Tracklist gaat wel alle kanten uit van 'poppy' Agents of Time (Kompakt), labelgenoot Stephan Bodzin tot Rival Consoles en Nosaj Thing - maakt eigenlijk wel nieuwsgierig hoe dat aaneen past.

avatar van trebremmit
Cd1 gaat nog wel, dat laatste ambient gedeelte wat bij Orbital begint is wel tof. Cd2 begint wel aardig met het eerste nummer, maar daar wordt een heel ander soort nummer in gemixt met compleet ander stijl wat voor geen meter klinkt, en na dat nummer is het een soort Tomorrowland wat je hoort, tenminste ik hoor dat soort meuk altijd op die zender. En dat alles ook nog eens aan elkaar gemixt zoals vroeger op die Year of trance verzamelaars van 4 cd's met honderd nummers, heel erg amateuristisch.