menu

Renée - Reaching for the Sky (1980)

mijn stem
3,58 (6)
6 stemmen

Nederland
Pop
Label: CNR

  1. Dry Your Tears (3:08)
  2. Lay Me Down (3:47)
  3. Sadman (3:21)
  4. Just One Look (3:31)
  5. It's Absurd (3:13)
  6. Jimmy (4:23)
  7. Come Closer (4:01)
  8. Change Your Style (3:13)
  9. Reaching for the Sky (3:10)
  10. Stranded Lady (3:09)
totale tijdsduur: 34:56
zoeken in:
5,0
Geweldig album, een aanrader! De mooie stem van zangeres Anja (Renee), de goede muzikanten op dit album en de experimentele nummers maken deze LP toch wel een beetje een Nederpopklassieker, ondanks dat 'ie enigzins ondergewaardeerd is gebleven. De opvolger 'The future none can see' uit 1982 had duidelijk veel meer succes.

Toptracks; Dry your tears en het wat hevigere 'It's absurd'. En natuurlijk die rij aan Tipparade-hits die van deze plaat afkwamen; 'Sad man', 'Jimmy' en 'Come closer'.

avatar van Ceasar
3,5
Dit is een leuke plaat, maar experimenteel???? Dat dacht ik toch niet.
Gewoon leuke pop met af en toe een rockrandje en hier en daar reggea-invloeden. Luisteraars die op zoek zijn naar echt experimentele muziek moeten deze plaat toch echt links laten liggen.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:36 uur

geplaatst: vandaag om 10:36 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.