Gallows' Eve - 13 Thorns (2024)

Zweden
Uitgebracht in eigen beheer

1. 13 Thorns (3:48)
  2. Lullaby (5:01)
  3. Born to Die (3:56)
  4. Black Rose (4:52)
  5. The Rivers Will (5:26)
  6. Just Like Us (3:20)
  7. Escape the Dawn (4:13)
  8. Death Magic (3:54)
  9. Darker Than Black (3:44)
  10. Reign of Ash (4:20)
  11. Autumn Falls (4:27)
  12. Oneirocide (4:46)
  13. To the Lighthouse (4:00)
avatar van jeanmaurice
Stevige gothic rock in de stijl van de jaren 90 underground scene, ook wat de albumlengte betreft. Dit is het debuutalbum (LP) van een mij tot nu toe onbekend trio uit Zweden. Lange zwarte leren jassen, zonnebrillen, puntschoenen gecombineerd met onvervalste rokerige bombast van uitwaaierende gitaren, schelle drummachines, ronkende bassen en een bijna hysterische grafstem (wel een goede). Het gothic rock feest back to...mag beginnen. IJzersterk debuut!

13 Thorns | Gallows' Eve - gallowseve.bandcamp.com

avatar van Alicia
We gaan het zien. Of beter, we gaan het beluisteren binnenkort.

avatar van Juul1998B
Wat is dit goed zeg!
jeanmaurice tag mij ook maar hoor.
Vaak hebben wij wel dezelfde mening namelijk haha

avatar van jeanmaurice
Juul1998B schreef:
Wat is dit goed zeg! tag mij ook maar hoor.
Vaak hebben wij wel dezelfde mening namelijk haha

Sterk album hè, is nog een nieuwe band deze Galgenavond , ze bestaan pas sinds 2021, verder weet ik nog weinig van de band, maar dit (LP) debuut mag er zijn!