Land of Talk - Applause Cheer Boo Hiss (2006)

Canada
Label: Dependent

1. Speak to Me Bones (3:31)
  2. Sea Farm (3:32)
  3. Summer Special (2:57)
  4. Breaxxbaxx (3:37)
  5. Magnetic Hill (4:26)
  6. All My Friends (4:02)
  7. Street Wheels (5:02)
  8. Young Bridge * (3:51)
  9. 2 Ships * (4:02)
  10. Dark Nature Places * (4:00)
avatar van frusciflea
Ik geef dit album een bescheiden 3,5 uit 5 vanwege dat het een erg lekker album is, maar daarnaast nogal kort is en niet erg veel variatie biedt. Lekkere rauwige rock met een mooie stem en lekkere nummers die wel blijven hangen. Wat kort (slechts 7 nummers als je de bonustracks niet mee telt!), maar voor wat het biedt is klinkt het wel erg lekker!

Gekocht na een overtuigend optreden als support act van The Decemberists. Hoop meer goeds van hun te horen in de nabije toekomst!

avatar van jorro
Indierock van de betere soort. Het eerste nummer pakt je recht door zee bij de strot. 'Sea Farm' is een stuk rustiger, maar oh wat een mooie zangstem. 'Summer Special' zou maar zo een nummer van Bettie Serveert kunnen zijn. Datzelfde geldt trouwens voor veel songs van deze EP.
'Street Wheels' is voor mij de fijnste track van het album.
Album dat meer aandacht verdient ook al is het al 14 jaar oud.