DJ BORING - DJ-Kicks (2024)

Australië
Dance / Electronic
Label: !K7

1. Anthony Naples - Orb Two (2:41)
  2. Patrick Holland - Fried (2:18)
  3. Surgeons Girl - Sympathetic Cycle (4:56)
  4. Thomas Fehlmann - Schizophrenia (2:54)
  5. Oscar Jerome - Berlin 1 (5:33)
  6. Rampa - 79249 Intro (1:45)
  7. Matisa - Balet (4:31)
  8. Sally C - All Love (2:28)
  9. Teqmun - Nettle Dweller [Pariah Remix] (2:21)
  10. Beste Hira - Pembe Bulutlar (2:41)
  11. Burnski - Pacific (3:44)
  12. Cameo Blush - Art of Worry (4:26)
  13. DJ BORING - You Luv Me (DJ-Kicks) (5:29)
  14. Shanti Celeste - Cutie (3:43)
  15. Hertz - More Funk (3:13)
  16. Bambounou - Expensive Discogs House (2:59)
  17. Jennifer Loveless - Back 2 Front (She Just Keeps Going) (2:38)
  18. Regal86 - Fuel [Deep Dish Mix] (2:38)
  19. Tim Taylor en Thor 54 - Over the Hill [Mr. G's Hi Nrg Dub] (1:55)
  20. DJ BORING - N15 (4:31)
  21. Odymel - Even Sven (1:34)
  22. Leo Pol - I'd Rather Be Getget (2:41)
  23. Ede & Deckert - Immer [Narciss 'Venice' Remix] (3:40)

met Sargland

24. moktar en Saad El Soghayar - Haraka حركة (2:37)
avatar van Mausie
De nieuwe single die artiesten (volgens mij) altijd op hun DJ-Kicks zetten, bevalt de laatste edities wel. DJ BORING is daar geen uitzondering op, lekker stuwend nummer.

avatar van trebremmit
Volgens mij komt deze artiest uit Australie?

Ken hem verder niet, wat kan ik verwachten?

Edit: oh wacht ken Winona wel.

avatar van remcodurez
Winona is inderdaad het prijsnummer van deze artiest, maar dan heb je het ook wel wat gehad. Behalve dit geweldig LoFi - House nummer heeft hij niet veel echt interessant uitgebracht. En zoals zovele andere Lofi-house artiesten (vb Dj Seinfeld, Patrick Holland, Baltra, COMPUTER DATA etc..) klinkt het meer recentere werk van hun allemaal wat afgelikter en minder origineel.

avatar van Mausie
remcodurez schreef:
Winona is inderdaad het prijsnummer van deze artiest, maar dan heb je het ook wel wat gehad. Behalve dit geweldig LoFi - House nummer heeft hij niet veel echt interessant uitgebracht. En zoals zovele andere Lofi-house artiesten (vb Dj Seinfeld) klinkt het meer recentere werk van hun allemaal wat afgelikter en minder origineel.

Dit is zo ongeveer het tegenoverstelde van mijn mening ik vind zelf bijvoorbeeld Beautiful Strangers van DJ BORING heel erg tof. Daarnaast ook een aantal toffe remixen zoals van een track van Perdu. DJ Seinfeld heeft samen met Confidence Man echt een heerlijk zomer anthem gemaakt, helemaal grijsgedraaid. En zo zijn er nog wel meer prijsnummers te noemen.

avatar van remcodurez
Mausie schreef:

Ik kan er wel inkomen dat dit het bij velen ook wel goed doet. Zelf moet ik niet zo heel veel hebben van die eind jaren '90 dance-trance revival waar Young Marco - What You Say? een mooi voorbeeld van is. Ik vond het leuker toen deze artiesten meer tegen de early '90 dance-revival aanleunden, maar dit heeft natuurlijk gewoon met smaak te maken

avatar van overmars89
Ik was groot fan van de track "Like Water". Ben benieuwd naar zijn DJ-Kicks..