Yelawolf - War Story (2024)

Label: Slumerican

1. Trailer in the Sky (2:45)

met Jelly Roll

2. Glasses Up (3:11)
  3. Make You Love Me (3:15)
  4. Juliana (3:05)

met DJ Paul

9. Farewell (3:29)

met Struggle Jennings

10. Talkin (2:39)
  11. Cookin Cocaine (2:46)
  12. Legend (3:17)

met Bub Styles en Killer Mike

16. Another Drink (3:56)
  17. Barn Fire (4:23)
  18. Flashlight (3:17)
  19. Bang Bang Bobby (3:28)
  20. Tonight (3:11)
  21. Everything (4:24)
  22. Bad Motherfucker (3:04)

met Presley Vaughn

23. Work (3:44)
  24. Ticket (3:50)
  25. Put Em Up (4:22)
avatar van Yestsida
Hier kijk ik best naar uit, een nieuwe van Yelawolf! De opvolger van zijn meest succesvolle album (Love Story) en na Sometimes Y zijn terugkeer naar Hip Hop.

EDIT:
Dit is een dubbelalbum. Disc 1 (1-12) heeft de titel Michael Wayne meegekregen en is volledig geproduceerd door Malay.
Disc 2 (13-25) heeft de naam Trunk Muzik 4ever meegekregen en is volledig geproduceerd door WLPWR.

avatar van Delars
Bovengemiddeld goede rapper, bovengemiddeld lange speelduur.

avatar van -SprayIt-
Zeer genietbaar creatief werk. Te lang en te veel, ja. Maar net als Love Story zeker de moeite waard. Sommige tracks weer episch en emotioneel. Even afwachten of ik deze plaat net zo vaak zal draaien. Een wat onderbelichte artiest hier? In NL? Waarom wordt dit niet gedraaid?

avatar van Yestsida
Leuk.

War Story is een leuk album geworden waar voor mij persoonlijk de echte uitschieters wel ontbreken. Aangezien het een dubbelaar is gaat deze LP ook gewoon te lang door, als hij Michael Wayne en Trunk Muzik 4ever beide als aparte projecten uitgebracht had was de impact en herspeelbaarheid groter geweest.

Moeilijk om favorieten aan te duiden omdat er geen nummer opstaat dat ik skip, aan de andere kant staat er ook geen nummer op waar ik vaak terug naar grijp.

Goed dat de rappende Yelawolf terug is, zijn volgende project blijft hopelijk wel onder de speelduur van een uur.

avatar van Kondoro0614
Duurt mij ook gewoon te lang, dat weerhoudt mij echt te genieten van de plaat. Vooralsnog waanzinnige rapper, dus daar gaat het niet fout.