Skid Row - Live in London (2024)

Label: earMUSIC

1. Slave to the Grind (3:38)
  2. The Threat (3:53)
  3. Big Guns (4:52)
  4. 18 and Life (5:10)
  5. Piece of Me (3:01)
  6. Livin' on a Chain Gang (4:32)
  7. Psycho Therapy (3:31)
  8. In a Darkened Room (4:49)
  9. Makin' a Mess (4:09)
  10. The Gang's All Here (3:39)
  11. Riot Act (2:45)
  12. Tear It Down (4:42)
  13. Monkey Business (7:36)
  14. I Remember You (6:53)
  15. Time Bomb (4:50)
  16. Youth Gone Wild (5:49)
avatar van Metal-D78
Eerste volledige liveplaat van Skid Row met een prima setlist. 90% materiaal van de eerste twee platen met Bach. Niet verrassend. Het nieuwe materiaal steekt er bleekjes tegen af. Nieuwe en inmiddels vertrokken zanger doet zijn best met een aardige Bach-imitatie maar slaat wat door in de 'Bach-maniertjes'. Band speelt strak en geluid is goed. Leuk, maar niet meer dan dat.

avatar van milesdavisjr
Met maar drie songs uit de periode na Bach is het overduidelijk dat zowel de platenmaatschappij, band maar ook publiek, amper zit te wachten op het songmateriaal van na 1995.
Geluidskwaliteit is goed en de band speelt energiek. Desalniettemin boeit het geheel mij amper. Elke band verdient een doorstart, daar is niks mis mee, echter is er maar 1 samenstelling die er voor mij toe deed; dat was met Bach. Na zijn vertrek bleek hoe bepalend Bach was met zijn zang en voordracht. Deze leemte bleek op creatief vlak niet meer door de band op te vangen.