Lola Young - This Wasn't Meant for You Anyway (2024)

Label: Island

1. Good Books (4:14)
  2. Wish You Were Dead (3:14)
  3. Big Brown Eyes (3:38)
  4. Conceited (3:59)
  5. Messy (4:44)
  6. Walk On By (3:34)
  7. You Noticed (4:30)
  8. Crush (3:46)
  9. Fuck (2:44)
  10. Intrusive Thoughts (2:31)
  11. Outro (1:13)
avatar van coldwarkids
Messy is erg aanstekelijk! Leuk plaatje dit!

avatar van chevy93
De zoveelste jonge artiest die onbeschroomd het hart op de tong heeft. Heerlijk!

'Cause I'm too messy and then I'm too fucking clean
You told me get a job then you ask where the hell I've been
And I'm too perfect 'til I open my big mouth
I want to be me, is that not allowed?
And I'm too clever and then I'm too fucking dumb
You hate it when I cry unless it's that time of the month
And I'm too perfect 'til I show you that I'm not
A thousand people I could be for you and you hate the fucking lot
You hate the fucking lot
You hate the fucking lot

avatar van Dance Lover
''Messy'' is echt een fantastisch nummer!

avatar van meneer
Stomtoevallig op Messy gekomen en idd zeker een goed nummer. Nu eens verder luisteren naar de rest van het album.

Van liedjes zoals Messy krijg ik nooit genoeg !

avatar van NGTNGT
Goed album, maar haalt het wat mij betreft niet bij My Mind Wanders... Mis de electronica van het vorige album, en de warmte.

avatar van Melodic Fool
'Messy' is pop perfectie!

avatar van orchance
Dit is een ijzersterk album waarbij Lola Young, wellicht tegen haar eigen verwachtingen in, de stem van een nieuwe popgeneratie weet te verwoorden. Haar kwaliteit komt soms akelig dichtbij de koningin van de huidige popmuziek anno 2025, Billie Eilish. Maar Lola Young weet vooral ook haarzelf te zijn, zonder daarbij te geforceerd authentiek te willen zijn (een vibe die ik helaas veel te veel hoor en zie in de huidige popmuziek).

Melodic Fool schreef:
'Messy' is pop perfectie!

Messy is inderdaad het hoogtepunt van dit album. Maar ook Intrusive Thoughts, Conceited, FUCK, WALK ON BY en Good Books definiëren wat goede popmuziek goed en poppy maakt: de emoties zijn tijdloos, maar het geluid is onmiskenbaar 2025. Ze brengen een vreemde, bijna paniekerige melancholie naar de jaren tachtig en negentig aan de man, toen het leven van een puber veel minder complex leek, en vermengen deze met een donkere maar relativerende ondertoon die onlosmakelijk deel uit maakt van de hedendaagse popmuziek. Een viertal nummers op het album is niet benoemenswaardig en kunnen wat mij betreft overgeslagen worden. Maar dat neemt de kracht amper weg van dit verder ijzersterke popalbum. Lola Young staat en valt niet meer om!