Future of the Left - Curses (2007)

Label: Too Pure

1. The Lord Hates a Coward (3:34)
  2. Plague of Onces (3:03)
  3. Fingers Become Thumbs (1:50)
  4. Manchasm (3:54)
  5. Fuck the Countryside Alliance (2:06)
  6. My Gymnastic Past (2:30)
  7. Suddenly It's a Folk Song (2:55)
  8. Kept by Bees (1:54)
  9. Small Bones Small Bodies (2:22)
  10. Wrigley Scott (2:06)
  11. Real Men Hunt in Packs (3:27)
  12. Team: Seed (1:19)
  13. Adeadenemyalwayssmellsgood (3:02)
  14. The Contrarian (3:10)
avatar van itchy
Het vervolg op McLusky klinkt als McLusky... dus dezelfde bijtende, cynische noisepopsongs. Ik vind het vooralsnog weer erg leuk en lekker klinken!

avatar van CWTAB
Eindelijk, een full cd van deze groep, zanger/gitarist Falko is afkomstig van te veeeeeeeeeel te vroeg gestopte ban mclusky, gaat nu gewoon verder op hetzelfde elan (alleen hier en daar minder gitaar meer spacy keyboard) met bijtende, absurde humor (violence solves everything)

handsome_devil
Oh mijn god. Wat een vreselijk woeimakende muziek. Voor nu 4 sterren, dit kan nog iets meer worden, maar tot nu toe in ieder geval één van mijn favorieten van 2007.

avatar van Yak
Yak
Ik had het de eerste keren dat ik 'm luisterde een soort van 'Mclusky-maar-dan-minder-leuk'-gevoel. Toch nog maar een paar keer proberen dan.

handsome_devil
En ik kom er zojuist achter dat ik ze zaterdag live ga zien aangezien ze met Against Me! op tour zijn

avatar van snarf349
manchasm -

Ik ben deze plaat gaan luisteren omdat ze binnenkort in Groningen komen en ik de naam en de reputatie van McLusky wel kende, maar niet precies wist hoe het klonk. Ongeveer zo dus, maar dan met minder gitaar en meer spacy keyboard. Erg opwindende muziek en voor een ochtend als deze tijdens het schoonmaken zéér geschikt. Tof plaatje! 4 *

Een aantal aardige nummers. En een aantal matigere nummers. Al bij al toch een drie-en-halve ster waard vind ik zo

Dit vind ik toch maar een mager beestje in vergelijking met, euh, mclusky.
Een paar goede nummers, dat wel. The Lord Hates a Coward, Small Bones Small Bodies en Adeadenemyalwayssmellsgood zijn onweerstaanbaar en to the point. De rest teert een beetje teveel op leuke titels en halve ideeën, vind ik.