Dezperadoz - Moonshiner (2024)

1 stem

Duitsland
Label: El Puerto

1. Evil Wayz (4:56)
  2. Runnin Shine (5:16)
  3. Straight Between the Eyes (3:23)
  4. Moonshine (5:03)
  5. Mexican Border (2:45)
  6. Man of Constant Sorrow (3:47)
  7. River (5:41)
  8. Lawless (4:31)
  9. My Lucky Graveyardboots (5:32)
  10. Angel Share (2:56)
  11. A Gunmans Trail (4:53)
  12. Never Stop to Start Again (6:39)
avatar van Kondoro0614
Deze plaat werd mij getipt door mijn kameraad, die het verkoopte als metal in het wilde westen. Laat het nou net zijn dat ik een beetje in de western vibe zit (ik kijk aardig wat western films nu en speel Red Dead Redemption 2 en luister veel oud-Amerikaanse folk muziek), dus het kwam eigenlijk gepast binnen deze release. Nog nooit van deze band gehoord trouwens, ook wel een kut naam als je het mij vraagt.

Op zich ook best doorsnee muziek hoor, allemaal niet héél bijzonder. Vrij doorsnee zang, prima geluid trouwens heerlijk die western sound maar, dat is het ook wel. Eigenlijk vond ik er geen een track echt uitspringen, dus een memorabel album is het ook niet en daardoor blijft de toon vrij laag. Denk ook niet dat ik deze plaat heel vaak uit mijzelf nog aan ga zetten.