Tears Run Rings - Everything in the End (2024)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Happiness 8 (3:00)
  2. Helios Helada (5:31)
  3. Xo (6:08)
  4. Another Life (4:21)
  5. Within (4:14)
  6. Abandon (5:37)
  7. How Will We Know? (6:14)
  8. Tranquilo (5:48)
  9. Lost Touch (5:41)
  10. Since You've Gone (5:56)
  11. Nothing More (5:27)
  12. Happiness 10 (3:10)
avatar van jorro
Het album Everything in the End uit 2024 van de Amerikaanse band Tears Run Rings is een fraai en emotioneel album dat me meteen raakte. Dit album is een perfecte mix van shoegaze en dream-pop vol dromerige klanken. Het past goed in het rijtje voorgangers van deze formatie.

De muziek van Tears Run Rings is rijk en gelaagd. De gitaren klinken warm en vol, de bas is stevig en de drums zorgen voor een rustige maar sterke ritmische basis. De zang is zacht en dromerig, en past perfect bij de sfeer van de muziek.

Het album begint met het nummer Happiness 8, dat meteen de toon zet met zachte gitaren en rustgevende ritmes. Elke song bouwt hierop voort, met harmonieuze zang en meeslepende melodieën. Hoewel de muziek vaak rustig en dromerig is, zit er ook veel kracht in. Tears Run Rings laat horen dat je met zachte klanken en subtiele dynamiek net zo veel emotie kunt overbrengen als met harde en luide muziek.

Kortom, Everything in the End is een album dat redelijk indruk maakt. Het biedt troost en inspiratie, en laat je even ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Voor liefhebbers van dromerige en sfeervolle muziek is dit een aanrader. Een echte must-listen voor fans van shoegaze, dream-pop en mooie, emotionele muziek!

Waardering: 3,6

1. Happiness 8 - 4