All Time Low - So Wrong, It's Right (2007)

Pop / Punk
Label: Hopeless

1. This Is How We Do (2:29)
  2. Let It Roll (3:00)
  3. Six Feet Under the Stars (3:36)
  4. Holly (Would You Turn Me On?) (3:51)
  5. The Beach (3:01)
  6. Dear Maria, Count Me In (3:02)
  7. Shameless (3:41)
  8. Remembering Sunday (4:16)
  9. Vegas (2:49)
  10. Stay Awake (Dreams Only Last for a Night) (3:34)
  11. Come One, Come All (3:32)
  12. Poppin' Champagne (3:19)
redelijk leuke nummers staan er op dit album, ook allemaal met een lekker tempo

vooral This Is How We Do is een lekkere binnenkomer als je deze plaat opzet

Paar leuke nummers (Six Feet Under the Stars zelfs bijzonder sterk) maar overall weinig wol.

All Time Low kwam ik toevallig tegen op YouTube en ze verbaasde me met hun single ' The Coffeeshop Soundtrack '. Toen ik dit album eerst beluisterde werd ik bijna letterlijk van m'n stoel geblazen. The Beach en Dear Maria, Count me in zijn absoluut m'n favo nummertjes. Een goed album, soms zijn de nummers een beetje ééntonig. Maar daar kan ik best mee leven. Geweldig album
-Mr.Panda: 4 *

(C) MR.PANDA
Alles wat in dit bericht werd geschreven is alleen maar mijn mening

Hunter
Een beetje onorginele poppunk.
Niet bijsterend dus..
0.5

avatar van Thestrals
Misschien een van de vele poppunk bandjes, en niets nieuws.
Maar het blijft leuk om aan te horen : ), en er zijn slechtere in het genre.

Hunter schreef:
Een beetje onorginele poppunk.
Niet bijsterend dus..
0.5

Om nou een 0,5 te geven omdat het niet origineel is???
Ok, All Time Low is niet muziek in zijn soort, maar het blijft wel gewoon echt lekkere muziek. De zanger heeft daarnaast een erg prettig stemgeluid, en het blijft voor me een soort van 'feel good muziek'.