Tab Benoit - I Hear Thunder (2024)

Blues / Rock
Label: Whiskey Bayou

1. I Hear Thunder (3:40)
  2. The Ghost of Gatemouth Brown (4:16)
  3. Still Gray (5:14)
  4. Inner Child (5:02)
  5. Watching the Gators Roll In (4:55)
  6. Overdue (5:44)
  7. Why, Why (4:22)
  8. Little Queenie (4:06)
  9. I'm a Write That Down (3:38)
  10. Bayou Man (4:02)
Mssr Renard
De eerste van Tab sinds het 'Medicine' uit 2011 dat door Musicmeter-leden heel slecht werd ontvangen. Ik ben benieuwd naar deze plaat. Ik vind Tab's platen gemiddeld genomen erg goed.

avatar van Shaky
Hier kijk ik enorm naar uit Mssr Renard. Tab is fantastisch, en de nieuwe single klinkt veelbelovend. Erg jammer die hij niet (meer) naar Europa komt, maar goed; dat valt wel te verklaren met al zijn werk in inzet voor New Orleans.

Mssr Renard
Hij lijkt een beetje een ondergewaardeerde artiest hier op het forum Shaky. Maar volgens mij zijn er ook minder blues-liefhebbers dan vroeger. Ik kijk er ook naar uit. Hij is ook een sympathieke vent, en dat telt bij mij ook altijd een beetje mee.

Mssr Renard
Het is trouwens wel een jaar met een aantal uitstekende blues-releases. Schijnbaar hebben deze moeilijke, verwarrende en wat zware tijden behoefte aan bluesplaten.

avatar van Shaky
Absoluut, daar gaat nooit een tekort aan zijn. Ik zou deze website ook zeker niet als graadmeter gebruiken, in het echte leven zijn er gewoon nog altijd evenveel blues liefhebbers. Festivals en concerten zijn tot de nok toe vol.

Zou mooi zijn als Tab deze nieuwe plaat zou komen presenteren tijdens een Europa tour. Why, Why is een erg fijne single.

Mssr Renard
Misschien kan Tab mee met Warren Haynes, want er komt ook een nieuwe Warren Haynes-plaat. Ik sta niet echt te juichen dat muzikanten nog de hele wereld overvliegen. Maar goed, er is ook niemand anders die het laat, dus wat maakt het dan nog uit. Ik zou er de blues van krijgen