Too $hort - Short Dog's in the House (1990)

Label: Jive

1. Short Dog's in the House (6:02)
  2. It's Your Life (4:47)
  3. The Ghetto (5:02)
  4. Short But Funky (4:14)
  5. In the Oaktown (4:37)
  6. Dead Or Alive (5:47)
  7. Punk Bitch (6:02)
  8. Ain't Nothin' But a Word to Me (4:49)

met Ice Cube

9. Hard on the Boulevard (6:26)
  10. Pimpology (6:06)
  11. Paula & Janet (2:38)
  12. Rap Like Me (7:39)
  13. The Ghetto [Reprise] (5:35)
Snowman
Naar Life is Too Short kwam deze uit alle ogen op hem gericht. Check Ain't Nothin' But a Word to Me
met Ice Cube die is zo vet.

avatar van T.O.
"The Ghetto", met Donny Hathaway-sample, is één van de weinige nummers die ik van hem ken.

Relax
Best dom dat hij maar 2 albums heeft..
Als ik een label had, had ik zoveel mogelijk geschreven totdat ik geen inspiratie had.
Net zoals Eminem eigenlijk.

avatar van T.O.
Relax schreef:
Best dom dat hij maar 2 albums heeft..
Net zoals Eminem eigenlijk.

Waar heb je het over? Hij heeft zo'n 10 albums gemaakt.

Relax
ik zie er maar 2 op MusicMeter.... ??

Oh giegel laat maar.. als ik bij zoeken intypte dan zag ik er maar 2, nu klikte ik op zijn naam en zag er meer.
Ja, oke, ik hou me stil

avatar van Jorge-E
Zo, heb even de video van The Ghetto toegevoegd, die zeer goed is trouwens.

RedLightCityBoy
Zeker. Van GTA

avatar van Reint
Op Radio Los Santos

Rene1979
Dit is een classic oldschool cd! Ik snap niet zo goed waarom hier zo weinig op gestemd wordt of zo laag.

avatar van MAS
MAS
Ik ken alleen zijn debuut Players maar ik zal dit binnenkort ook eens checken.

avatar van Silky & Smooth
Weinig stemmen voor deze baas. Ondanks dat het album aardig is met een paar hoogtepunten, waaronder de classic The Ghetto, is Too $hort toch wel een grote naam en vaak een welkome gastartiest.