Paolo Conte - Reveries (2003)

Italiƫ
Jazz
Label: Nonesuch

1. Reveries (3:51)
  2. Gioco D'azzardo (4:21)
  3. Dancing (4:00)
  4. Aguaplano (4:05)
  5. Nord (6:52)
  6. I Giardini Pensili Hanno Fatto Il Loro Tempo (3:32)
  7. Fuga All'Inglese (4:03)
  8. Madeleine (4:34)
  9. Blue Tangos (3:57)
  10. Novecento (3:34)
  11. L'Avance (6:01)
  12. Sudamerica (3:03)
  13. Parigi (3:28)
  14. Chiamami Adesso (2:56)
  15. Diavolo Rosso (6:15)
  16. Come Mi Vuoi (4:23)
Wat minder bekende nummers van Paolo Conte, maar dat doet er niet echt toe.
Het blijft een artiest waar het op zijn tijd zeer aangenaam mee vertoeven is.
Niet te veel draaien want dan begint het wat te vervelen, maar zo op zijn tijd is het echt heerlijk ongecomliceerd genieten.

beaster1256
ja, minder gekende nummers maar toch weer een pracht cd , ik steek elke keer 3 nummers van een artiest in mijn ipod , en zo 100 cd's dat zijn 300 nummers , en zet hem op shuffle een prachtige manier om 3 nachten van 12 uur na elkaar door te komen , en niets verveelt , paolo conte staat er regelmatig bij , en iets voor in de nacht , prachtig artiest , onze zingende advocaat

Father McKenzie
Heel mooi album van anno 2010 vergeten artiest; Wie moeite doet zal hier echt mooie liedjes op ontdekken. Ik volg de twee vorige users' mening in deze.

avatar van Theoden King
Prima verzamelaar, maar hij staat hier tussen de reguliere albums.

Arbeidsdeskundige
Dit is een heerlijk album om bij weg te dromen vanwege zijn fraaie stem en lekker voortkabbelende jazzy instrumentatie.