John Taylor - Feelings Are Good and Other Lies (1997)

Label: DeRock

1. Feeling's R Good (3:03)
  2. Don't Talk Much (3:37)
  3. 2:03 (1:57)
  4. Everyone Is Getting It But Me (4:11)
  5. Always Wrong (3:07)
  6. Look Homeward Angel (4:10)
  7. Losing You (3:13)
  8. See You Again (2:55)
  9. Down Again (2:10)
  10. Girl Raw (4:02)
  11. Hole in the Mud (4:37)
  12. Trust the Process (8:27)
Wolfgang1975
Ik ben een fan van Duran Duran. Zo eentje die alles koopt wat DD gerelateerd is. Ik dacht dat ik de objectiviteit voorbij was, totdat dit album uitkwam. John Taylor is een uitstekende bassist, maar een hele slechte zanger, ook de composities (zowel muzikaal als tekstueel) zijn zeer ondermaats. Onlangs gaf ik dit album een tweede kans, maar het is nog steeds zo overbodig en slecht als bij de release.

avatar van lennon
Heb dit album ook blind gekocht, omdat ik een groot DD liefhebber ben, en zijn solosingle I do what I do erg goed vond.. maar dit was best een tegenvaller...

Leuk dat er een aantal songs op staan, die ook op de 2e Power Station cd terecht kwamen. Maar ik kan de cd niet uitluisteren....

Feelings are good is overigens wel een lekker nummer, dus daarom 1,5*

John Taylor moet lekker blijven bassen in de beste band van Engeland, daar wordt iedereen blijer van denk ik

Wolfgang1975
Welke songs kwamen er dan op het 2e PS album te staan? Bedoel je niet het Neurotic Outsiders album?

Wolfgang1975 schreef:

Ja, sorry daar doelde ik op

TimZor
Feelings r Good blijft zo een lekker nummer, en daardoor is de dreun nog harder als je de rest voorgeschoteld krijgt. Helaas was dit destijds een gemiste kans van Taylor.

TimZor schreef:
Helaas was dit destijds een gemiste kans van Taylor.

Hoe is dit een gemiste kans?

TimZor
Volgens mij had er gewoon meer in kunnen zitten, solo heeft hij bewezen zeker wel sterke nummers te kunnen maken maar kon dat naar mijn idee op deze plaat niet volhouden.

TimZor schreef:

Op welke nummers doel je dan?

Ik vind I do what I do heel sterk, maar dat is een totaal andere stijl muziek dan wat er op dit album staat.
Ik vind zijn solo songs vrij zwak hier.

TimZor
Ik dus ook over het algemeen, behalve dan Feelings r Good die vindt ik erg lekker en beter dan de neurotic uitvoering.

Helemaal eens!