Benny Neyman - Onverwacht (2006)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Buenos Aires (5:07)
  2. Aan 't Einde van de Regenboog (3:55)
  3. Ik Ben Blij Dat Ik Je Niet Vergeten Ben (3:20)
  4. Mama (3:13)
  5. Kind van de Wind (3:01)
  6. Cote D'azur (4:14)
  7. Wonderbaarlijk Magisch (4:02)
  8. Poëziealbum (3:53)
  9. Tijd - Twijfel - Toekomst (3:06)
  10. Marie-Louise (3:13)
  11. Afscheid Nemen (4:38)
  12. Ik Zou het Weer Zo Doen (4:29)
Zonder twijfel één van zijn beste platen. De verscheidenheid aan muzikale stijlen valt echt op. (en het ontbreken van Griekse klanken nog veel meer)
Dit album etaleert in hoge mate het talent van Benny Neyman namelijk minder bekende nummers voorzien van een gevoelige Nederlandse tekst. Als je dan weet dat Neyman er ondertussen niet meer is ga je toch anders luisteren naar zijn laatste album. Alleen de titel zegt genoeg.....

avatar van brajoapau
Ik sluit me volledig aan bij agapimou.
De keuze van het repertoire voor dit album werd gemaakt door Hans, de partner van Benny.
De samenwerking tussen beiden heeft een prachtig album opgeleverd, helaas heeft het lot daar abrupt een einde aan gemaakt, want het was het begin van iets "Wonderbaarlijk Magisch."

avatar van Boermetkiespijn
De Griekse klanken zijn inderdaad verdwenen, die hebben echter plaats gemaakt voor... Tja, wat zijn het? Mexicaanse klanken? Ik weet het niet, maar ik kan het best waarderen.