Chance Peña - Ever-Shifting, Continual Blossoming (2024)

Folk / Rock
Uitgebracht in eigen beheer

1. Suddenly (3:33)
  2. Montana (2:14)
  3. The Art of Putting People in Their Place (2:56)
  4. Blackbird (3:16)
  5. I am Not Who I Was (2:25)
  6. Is What It Is (3:23)
  7. Whiskey Angel (2:50)
  8. Cold (2:50)
  9. Head Above Water (2:36)
  10. Feel It All (3:29)
  11. Muscle Memory (3:53)

met Lydia Kaseta

12. The Mountain Is You (3:16)
  13. Nobody Likes Change (Voice Memo) (4:08)
  14. When Life Gets Hard * (2:13)
avatar van Cherubini
Het nummer “I am Not who I Was” werd 287 miljoen keer gedownload op Spotify. Je kan dus niet zeggen dat de wereld Chance Pena niet kent. Maar hier is het nog wat lauw. Terwijl de Bon Iver meets Mumford &Sons tune de ideale zomermuziek is. Niet origineel maar het hapt wel lekker weg. Chance had een plaatsje verdiend op een groot festival. Gegarandeerd succes. Maar misschien komt het nog. Voor zomermuziek verschijnen zijn albums wel wat aan de late kant. Tip voor de volgen de keer. Op 29 augustus 2025 verschijnt zijn volgende album.