Together to the Stars - The Fragile Silence (2024)

Zweden
Label: Northern Silence

1. Mercurius (8:34)
  2. Waiting for a Fire (6:28)
  3. Gravity Eater (6:20)
  4. The Last Glacier (7:15)
  5. Earthbound (6:01)
  6. The Fragile Silence (7:12)
avatar van ProGNerD
Ik heb me hier al meermaals positief uitgelaten over de kwaliteit van de recente post-metal uit België en dit is wat mij betreft het zoveelste voorbeeld hiervan: heerlijke plaat !

(Apollo, ABDrums ?)

avatar van Apollo
ProGNerD schreef:

(Apollo, ABDrums ?)

Prima post-metal plaat, maar niet bijzonder naar mijn mening. Deze post-metal komt toch uit Zweden? Ik kan althans geen link met België vinden.

avatar van ProGNerD
Dank voor de opmerkzaamheid Apollo, ik heb wat zaken door de war gehaald, blijkbaar; dat krijg je als je zoveel nieuwe muziek luistert en erover leest...

Ze komen idd uit Zweden.

avatar van ProGNerD
Voor iedere post-metal liefhebber nog even een reminder middels deze recente review: Together To The Stars - The Fragile Silence | Metalfan.nl