Scott Matthew - A Small Conduit of Great Affairs (2024)

Folk
Label: Glitterhouse

1. If Not for You (3:54)
  2. Live It Up (3:50)
  3. Eye of the Needle (4:54)
  4. Only Girl in the World Via Conduit (3:32)
  5. All the Lovers Via Conduit (3:51)
  6. Some Say (I Got Devil) (4:27)
  7. Friends and Foes (2:59)
  8. Fascination (4:16)
  9. Sam (3:56)
  10. Sweetest Love Song (3:50)
  11. Easy to Be Hard (3:58)
  12. We're All Alone (2:56)
Adorned was het niet voor mij en eigenlijk is het al negen jaar geleden sinds het echt reguliere laatste album, want voor de bewerkte nummers op Adorned was er in 2018 het album met covers. En..... dat zijn het nu dus weer.

Live It Up van Mental As Anything klinkt goed dus ik heb hoop dat de rest net zo prima klinkt als Unlearned, maar het is toch ook wel tijd voor nieuw eigen werk lijkt me.

Prima cover album. Ondertussen zijn we al weer zoveel albums en jaren verder en raakt Scott me iets minder dan voorheen, maar ik kan er nog steeds enorm van genieten ondanks dat dit album nogal sober is van opzet.

De Kylie cover van All the Lovers valt wel op, maar dat is wellicht omdat het zo'n bekend nummer is. Maar waarom Friends and Foes van There is an Ocean.... opnieuw hier op gezet is met weinig wezenlijke veranderingen?!