Presley & Taylor - Limited Edition (2024)

Country
Label: White Mustang

1. Shy Guy (3:10)
  2. Limited Edition (2:52)
  3. Never Not a Good Time (3:34)

met Haley Mae Campbell

4. Honky Tonk Girl (2:59)
  5. I Don't Wanna Want To (4:32)
  6. Heartfelt (3:26)
  7. Dive Bar Dreamin' (2:45)
  8. He's Like Tennessee (3:18)
  9. When the Whiskey (2:53)
  10. Easy on You (4:04)
  11. Leave the Pieces (3:29)
Nu ik afgelopen zomervakantie in Nashville ben geweest is mijn belangstelling voor country wat toegenomen en zeker als de betreffende artiest uit die stad komt, wat overigens al snel het geval is.

Zussen Presley en Taylor zijn het nieuwe snoepje uit de stad. Een stad waar ze naartoe verhuisd zijn gezien de kansen er misschien op te vallen en dat is dus het geval. In 2020 kregen ze een contract en nu is hun debuut er, Limited Edition genaamd. Een album voorafgegaan door twee EP's: Limited Edition (Side A) en Limited Edition (Side B).

Wat te verwachten? Een flinke dosis countrypop. Nu verrast geen enkel album in dit genre me, maar dat is ook nooit de verwachting. Het klinkt lekker en vooral tijdens een autorit ga ik er goed op.
Tel daarbij op dat ik me gelijk weer zie lopen in Broadway Nashville met alle gekkigheid en ik heb er een extra belevenis bij als ik naar dit album luister ook al staat dit album verder los van die vakantie.

Gewoon lekker dus.