StropStrikkers - Tantu Hoog (2024)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Utca's Finest (0:34)
  2. Tantu Hoog (3:00)
  3. MC Wreeddadig, Pt. 2 (3:11)

met Dookie

4. Woudlopers (4:19)

met Dookie en Josh Frequency

5. Zure Plopkap (3:13)
  6. Opstap (2:26)
  7. Stoeptegel (2:31)
  8. Pulp (2:50)
  9. Stoer Doen Niet Doen (2:51)
  10. Loopgraven (3:14)
  11. Focus (3:02)
  12. Fenomeen (3:24)

met Josh Frequency

avatar van Coma Cat
Eerste wat ik van deze mannen luister. De beats zijn meer dan prima, ik twijfel alleen een beetje of de MC's het kunnen dragen. Niet te aandachtig luisteren, dan waan je je echt in de betere boombap-categorie

avatar van Nr.4
Stropstrikkers zijn inmiddels wel een van mijn favoriete NL acts. Waar ik ze in de jaren nul een van de vele toffe dingen vond, is het nu echt favoriet. Live gruwelijk en ook deze nieuwe plaat vind ik keihard. JAE en Skaffa zijn bazen, al is het Klaas met z'n boombap beats die altijd zorgt voor de perfecte muziek voor deze duistere shit. LP maanden na de releaseparty ook binnen.