Emmy Rossum - Inside Out (2007)

Label: Geffen

1. Slow Me Down (2:34)
  2. Inside Out (3:23)
  3. Stay (3:14)
  4. Falling (4:03)
  5. The Great Divide (6:53)
  6. Lullaby (4:54)
  7. Don't Stop Now (5:44)
  8. High (3:59)
  9. A Million Pieces (4:53)
  10. Rainy Days and Mondays (3:42)
  11. Anymore (4:49)
  12. Been Too Long * (3:46)
De eerste single is in ieder geval een veelbelovend nummertje. Geen alledaagse pop, leuke stem,... ben benieuwd naar de rest.

avatar van -Kv
-Kv
Ik vind het echt een krachtig album. Ik ben op dit moment helemaal verslaafd aan 'Anymore'. Haar 1e single heb ik al helemaal grijsgewerkt.

avatar van Matys
Dit doet me erg denken aan Imogen Heap. Goede single maar moet het album nog eens helemaal beluisteren voordat ik stem.

chrismusic
Zij is van The Day after tommorow en posseidon. Ik ben het album nu aan het luisteren en het klinkt zeker niet verkeerd.

chrismusic
Het is me toch een beetje tegengevallen. Ik vind dat het veel weg heeft van Enya vooral haar stem en achtergrond. Er zijn maar een paar nummers die ik de moeite waard vond de rest vond ik niet echt bijzonder.

avatar van Winslet_Dylan
Ik vind bijna alle liedjes leuk, maar wanneer komt ie in de winkel?

avatar van Fieke_28
Dit album wist me helaas niet echt te boeien. De eerste single "Slow Me Down" is wel een leuk nummer, maar de rest viel me wel tegen. Een paar andere nummers zijn ook nog wel aardig, maar daar blijft het dan ook bij.

Het lijkt in alles behoorlijk veel op Enya en dat is niet helemaal mijn stijl.

2,5 *

avatar van Style.Girl
Emmy Rossum heeft echt een geweldig mooie stem als je bijv. luistert naar de sountrack van The Phantom of the Opera.

Maar op deze cd vind ik haar maar niks. Ze heeft echt een hele erge hijgstem waar ik me aan loop te irriteren. Slow It Down is echt wel een leuk nummer, al gebeurd er op den duur te veel, veel geluiden en gehijg door elkaar en dan zingt ze er nog doorheen en vormt het niet echt één mooi geheel. Dat is hetzelfde bij: Inside Out, al is dat wel iets minder goed. Stay vormt dezelfde klank en ritme en precies dezelfde onaangename stem, al is het best een leuk nummer en toch iets beter dan Inside Out.

De rest moet ik nog luisteren, maar denk dat het rond hetzelfde niveau zit helaas.