Jichael Mackson - Wait for It (2024)

Duitsland
Electronic
Label: Ilian Tape

1. Intro (2:12)
  2. Welcome (4:23)
  3. FRDM (5:28)
  4. Shangri La (4:48)
  5. Spring Break (4:29)
  6. Banana Jazz (Quartett) (5:17)
  7. A Jichalicious Something (3:53)
  8. Good Morning Sunshine (6:17)
  9. Xmas Giftcard (3:56)

avatar van Flat Earth
Eat Bit.
Bo's Whad.
The Mirl is Gine.
Stanna Se Wartin' Bomethin.

Lekker flauw he

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Melige artiestennaam natuurlijk, de muziek zelf daarentegen is hartstikke serieus en volwassen - het album komt niet voor niets op Zenker Brothers' vermaarde label Ilian Tape uit. Ik heb hem vanochtend al een keer in zijn geheel geluisterd, en vond het zeker prima klinken: ambient, ambient techno, downtempo, breakbeat, IDM, invloeden van dub en hiphop, allemaal erg smaakvol en zoals je van Ilian Tape mag verwachten kraakhelder afgemixt.

Mijn beoordeling zal rond de 3,75* komen te liggen, gok ik, maar ik ga het nog wat tijd geven voor ik stem.

avatar van EttaJamesBrown
de muziek zelf daarentegen is hartstikke serieus en volwassen…en ook met een ondeugend jeugdige twist?

Die artiestennaam doet me ergens aan denken... Oh wacht:
Negativland - Michael Jackson

avatar van brt
brt
Staat helaas (nog) niet op Tidal of Qobuz, ben wel benieuwd!

avatar van Venceremos
Wack or Blithe is what it is.

avatar van Chameleon Day
Wat is dit? AI gegenereerde artiest?