Timmy Thomas - Why Can't We Live Together? (1998)

Alternatieve titel: The Best of the TK Years 1972-81

1 stem

Soul
Label: Westside

1. Why Can't We Live Together?
  2. Funky Me

18. Drown in My Own Tears [Live in Africa]
  19. Are You Crazy Pt. 1
  20. Why Can't We Live Together [Lasting Peace Remix]
avatar van heartofsoul
De meeste nummers van deze verzamelaar laten Timmy Thomas op een orgel en verder nog een ritmebox horen, en dat klinkt sympathiek. Verder is Why Can't We Live Together natuurlijk een prachtnummer dat mij niet snel gaat vervelen. De twee nummers samen Betty Wright mag ik ook graag horen, maar het album in zijn geheel afluisteren vind ik zelf toch wel een prestatie, want de kwaliteit van de nummers, die vaak nogal op elkaar lijken, gevoegd bij de lengte van het album staan mij dan in de weg. Leuk album dus, maar dan voor een enkele keer.