Marc Broussard - Time Is a Thief (2024)

Soul / Blues
Label: Go Entertainment

1. Fire (3:57)
  2. Mood (3:29)
  3. Cold Blooded (3:09)
  4. You Deserve More (3:06)
  5. Hard Times (4:00)
  6. Give You the World (3:40)
  7. Time Is a Thief (3:37)
  8. Carry My Name (3:47)
  9. Way You Shine (3:11)
  10. Stay Still (3:12)
avatar van milesdavisjr
En Marc gaat voort waar hij al tijden mee bezig is; een mix voorbrengen van soul, funk, blues, country en een vleug Americana.
Vernieuwend is het allemaal niet, wel degelijk.
En daar zit hem nu net de crux, hoewel Broussard daar niet de artiest voor is, zou ik hem wel eens in een setting willen horen waar zijn roots op een broeierige manier naar voren wordt gebracht.
Breng die muzikale cocktail vanuit Louisiana de huiskamer in, ik wil een dampend mengsel horen van Cajun muziek, blues, jazz, authentieke soul, overgoten met spannende arrangementen.
Slecht is Time Is a Thief niet, Broussard weet nog steeds goede songs te schrijven, het blijft alleen allemaal zo aan de veilige kant van de streep.
Dus kom op Marc, laat die Bayou nu maar eens doorklinken op een volgende schijf.