Electric Six - I Shall Exterminate Everything Around Me That Restricts Me from Being the Master (2007)

Label: Metropolis

1. It's Showtime (1:53)
  2. Down at McDonnelzz (4:01)
  3. Dance Pattern (3:41)
  4. Rip It (3:37)
  5. Feed My Fuckin' Habit (2:11)
  6. White Train (2:48)
  7. Broken Machine (3:16)
  8. When I Get to the Green Building (3:54)
  9. Randy's Hot Tonight (3:04)
  10. Kukuxumusu (3:51)
  11. I Don't Like You (2:53)
  12. Lucifer Airlines (2:49)
  13. Lenny Kravitz (3:06)
  14. Fabulous People (2:27)
  15. Sexy Trash (2:08)
  16. Dirty Looks (4:46)
Deze plaat is gewoon weer een nieuwe Electric Six. Niets bijzonders. Nog steeds met grappige teksten en aanstekelijke liedjes, maar voor mij totaal niet boeiend. 2*

RobixXx
Heb enkele nummers beluisterd en vind het allesinds een verbetering tegenover Switzerland. Hoe dan ook, Electric Six blijft dikke fun
deze beluister ik nog paar keer voor ik hem rate

Mojo Pin
Nog niet beluisterd, maar de titel belooft veel goeds!

RobixXx

Switzeland is meer catchy kwa sound dan deze vind ik
- Melodieus en technisch wel dik in orde, de funny teksten zijn ook amusant om te horen
Hun eerste 2 cd's blijven wel hun beste, nuja electrix six gewoon

avatar van bramruiter
Fantastische titel en het begin beukt er goed in dankzij It's Showtime en Down at McDonnelzz, maar halverwege word het een beetje flauw en boeit het eigenlijk heel weinig. Waarschijnlijk zijn de eventueel uitkomende singles weer de interessantste plaatjes, maar daar buiten valt er weinig te beleven.

2.0*

avatar van gulio123
Deze CD klinkt 'volwassener' dan zijn voorgangers. Dessalnietemin is het weer een feest om naar te luisteren. Het rockt en de teksten zijn hilarisch! Het laatste nummer is zwaar relaxed met die saxofoon, beetje ala Morphine

Slechtste album tot nu toe.... Heeft niet de magie van vorige albums..

MAAARR... het lied "Kukuxumusu" is wel één van mn favorieten