Flock - Flock II (2024)

Jazz
Label: Strut

1. Druidstone Incantation (2:18)
  2. Turned Skyward (4:24)
  3. Cat's Paws Effect (0:59)
  4. Meet Your Shadow (3:44)
  5. Large Magellanic Cloud (4:46)
  6. No One Is Spared Who Goes Down the Deep Well (2:05)
  7. Dance Until You Shatter Yourself (2:16)
  8. A Thousand Miles Lost (4:06)
  9. Capillary Waves (3:30)
  10. Edge of Empty (6:27)
avatar van vivalamusica
Geweldig dit, doet me enigszins denken aan de 'Comet is Coming'. De ritmes, de blazers, de ongewone opbouw, de aaneengeregen klanken. Het is een dol avontuur.
Op Spotify omschrijven ze zichzelf als een UK supergroup, bestaande uit Bex Burch, Sarathy Korwar, Tamar Osborn, Damalogue, en Al McSween, ook bepaald geen onbekende namen..., gasten met diverse achtergronden in de muziekwereld.

avatar van Poles Apart
vivalamusica schreef:

Met Bex Burch en Sarathy Korwar is er dan ook wel wat talent aan boord. Deel I heb ik ook nog niet gehoord. Maar eens verandering in brengen.