CunninLynguists - The Heartstring Theory [Part One] (2024)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Forever (3:06)
  2. When Your World Falls Apart (3:17)
  3. Fading (Clock Struck Five) (3:21)
  4. Cloud 92 (Wasted) (3:16)

met Kelly Moonstone

avatar van alexander-r
The boys are back. Forever is een typisch CL nummer welke zich makkelijk kan meten met een Upper Room of the Gates. Cloud 92 is iets wat ik ze nog niet heb horen doen, maar wel mijn favoriet van deze EP.

In december nog een EP en dan een album zoals RoseAzuraNjano.

Oja, ze hadden in oktober ook een supervet concert in de melkweg

avatar van Silky & Smooth
Ik vind Forever wel een typisch CL-nummer, maar niveau van The Gates? Nee toch? Twijfel of ik de EP’s ga checken of dat ik deze keer wel wacht op het hele album… Uiteraard weer erg benieuwd!

avatar van -marco-
Oef, deze gemist destijds. Verscheen nu in een update op Apple Music. Heerlijk sfeertje deze ep!

avatar van alexander-r
Silky & Smooth schreef:

Eens! The Gates is een uniek hoogtepunt in de discografie van CunninLynguists. Upper Room vind ik in mindere mate ook een hoogtepunt van ze.

Door de hype was ik iets te enthousiast over Forever. Hoewel ik het nogsteeds een erg sterk nummer vind. Goed, deze mannen hebben dan ook een hele hoge ondergrens