The Twin - Yum Yum (2005)

Electronic
Label: More Protein

1. Here Cum the Girls (6:39)
  2. Yum Yum (6:23)
  3. Electro Hetero (4:22)
  4. Disco Ugly (4:28)
  5. Size Queen (5:45)
  6. Human Racing (3:58)
  7. So Much Love (3:45)
  8. Sanitized (7:05)
  9. Fire-Desire (3:47)
  10. Garden of Eden (6:01)
  11. Who Made U (5:52)
  12. Never over U (6:15)
  13. After Dark (6:19)
avatar van madanny
Dit was het lang verwachte electro album van Boy George & Ik moet zeggen verrasend goed, Ok na een tijdje begint het gedreun wat op je zenuwen te werken maar als je de cd met mate beluistert valt hij best mee.

Heel erg passend voor de tijd waarin het uitkwam ook al was het volgens mij qua populariteit toen al weer wat op z'n retour (electro).
Boy George scherp van tong en in vorm voor wat betreft hetgeen hij op dit album doet.
Ben het er mee eens dat een heel album lang beuken iets too much is.
Aan de andere kant lukt het soms ook om als ware een draaikolk mij mee te nemen om er na ruim een uur duizelig weer uit te komen na een zeer plezierige muzikale trip.