Paerels III (2025)

Electronic / Dance
Label: Nous'klaer

1. Megan Leber - Tides (2:12)
  2. Mattheis - Swell [Pye Corner Audio Remix] (6:21)
  3. Marie K - Silver Lining (5:54)
  4. Mattias El Mansouri - Transcendence (9:37)
  5. Cooper Saver - Cloudburst (5:56)
  6. Kems Kriol - Blimund (6:30)
  7. Martinou - Glider (7:03)
  8. Human Space Machine - Second (6:29)
  9. Koraal - This One (6:56)
  10. Eversines - Rhapsodia (7:27)
  11. Erik Luebs - Toward Entropy (6:19)
  12. Mathilde Nobel - May + Be [Oceanic Remix] (5:12)
  13. Mary Lake - Evergloom (5:12)
  14. Gotu Jim - De Last (4:00)
panjoe (moderator)
Deze kan je blind aanschaffen: tracks van Nous'klaer mainstays als Martinou, Eversines, Oceanic, en Koraal (John Talabot), met wat voor het label nieuwe namen, waarbij ik zelf vooral enthousiast word van Pye Corner Audio. Kwaliteit gegarandeerd, en ook qua mastering en pressing kan je het hoogste niveau verwachten van Sjoerd Oberman & co.

Binnenkort een Pye Corner Audio release op Nous'klaer? *smikkelbaardt*

avatar van Mausie
Transcendence van Mattias El Mansouri klinkt alvast heerlijk in ieder geval!

panjoe (moderator)
Ik heb hem dus blind besteld en tot nu toe zeker geen spijt, want ook Glider en Swell zijn absolute toptracks.

panjoe (moderator)
Tja, heel erg vet weer dit. Enige tegenvaller is die track van Koraal, die van Gotu Jim ligt me ook niet zo, maar verder een absolute topverzamelaar, zeker beter dan deel II en misschien ook wel dan deel I. Veel variatie qua stijlen en sounds, maar coherent genoeg om samen te komen op één album, en van consistent hoge kwaliteit.

Hoogtepunt blijft toch wel die dub techno track van Martinou, wat een zeldzaam goede producer is dat toch. En ook Transcendence is inderdaad erg mooi, evenals het trancey Evergloom, die zouden het beide uitstekend doen op een groter podium dan de meeste Nous'klaer tracks.