Robbie Williams - Better Man (2024)

Label: Sony

1. Feel (3:00)

met Carter J. Murphy en Steve Pemberton

2. I Found Heaven (3:02)

met Tom Bales en Adam Tucker

3. Rock DJ (4:01)
  4. Relight My Fire (2:36)

met Tom Bales en Adam Tucker

5. Come Undone (3:08)

6. She's the One (4:17)

met Adam Tucker en Kayleigh McKnight

7. Something Beautiful (4:01)
  8. Land of 1000 Dances (4:05)

9. Angels (5:29)

met Adam Tucker

10. Let Me Entertain You (3:38)

11. Better Man (4:20)

12. My Way (7:04)

met Adam Tucker en Steve Pemberton

13. Forbidden Road (3:17)
avatar van Darkzone
Volgens Bol is dit album pas op 17 januari 2025 te koop en niet 27 december 2024.

Heeft iemand de film al gezien en kan diegene iets zeggen over de nieuwe versies die hier op staan?

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Digitaal verschijnt hij volgens Apple Music nog steeds overmorgen.

avatar van goldendream
In dat maatpak staat hij er wel deftig op, zijn vieze tattoos zijn niet te zien.

Leuke, boeiende film wel in soms cabareteske stijl met real life scenes gemixd over zijn leven en daardoor vernieuwend, ook al door idd Williams continu als monkey in beeld (me and my monkey) . Handig om niet een lookalike in te hoeven zetten. Voor de muziek hoef je er niet heen deze versies zijn nagenoeg hetzelfde. Wel wordt opnieuw duidelijk dat Williams maar een echte klassieker op zijn naam heeft staan: natuurlijk het geweldige "Feel". En vooruit, in mindere mate, Angels.

avatar van T.A.
Wie zijn Tom Bales en Adam Tucker?

avatar van Blitz!
goldendream schreef:

Vieze tattoos

avatar van KKOPPI
Is er ooit een artiest geweest die zijn discografie zo heeft uitgemolken als deze man? Het is al tijden niets dan greatest hits. Achja het zal wel werken

avatar van IntoMusic
Je kan de beste man en zijn muziek ook links laten liggen….

avatar van Blitz!
Je kan natuurlijk ook je kop in het zand steken en ontkennen dat Robbie Williams één van de meest succesvolle artiesten aller tijden is.

avatar van crosskip
KKOPPI schreef:

Toch gewoon 5 studioalbums na z'n laatste Greatest Hits uit 2010, maar eeuh jahoor melken dat ie doet!

Edit: Nou vooruit, XXV mag je ook hebben, maar het blijft nog steeds niet heel veel toch.

avatar van Poeha
KKOPPI schreef:
Wie zegt dat "deze man" dat zelf bepaalt?

avatar van KKOPPI
crosskip schreef:

Ehh...6? je bedoelt eigenlijk sinds de greatest hits slechts 2 volwaardige studio albums. De rest is 1 swing album met voor het grootste deel covers & 1 kerst album (met ook voor een groot deel covers).

Goed, de Under The Radar serie was er nog maar dat zijn eigenlijk meer goed uitgewerkte demo's. En je hoort me niet klagen verder, misschien was het financieel gezien toch beter om via de grote labels compilaties & Greatest Hits albums/tours te doen. Dit tafereel is een trend ook in bijv. de filmindustrie. De route kiezen met weinig risico. Dat neemt niet weg dat het jammer is dat er geen focus is geweest op nieuw materiaal met de labels. Er staan echt wel lekkere nummers op de UTR serie, vind het persoonlijk jammer dat ze daar niet mee aan de haal zijn gegaan.

2 reguliere gepromote studio albums in 14-15 jaar met verder alleen compilaties en greatest hits tours is in mij definitie uitmelken. En ik zeg niet dat ik dat per se iets idioots vind.

avatar van vigil
Door de film moest ons aller Robbie natuurlijk wel met iets nieuws in de schappen komen. Allemaal andere versies van over het algemeen bekend werk met de hulp van vrienden, collega's en zelfs kinderen. Het meeste is minder dan het origineel behalve Come Undone die is dan weer fantastisch. Land of 1000 Dances leuk gedaan (dat is wat anders dan heel goed) met die stukjes van de radio en tv presentatoren vanuit zijn doorbraak periode. Verder is bij Let Me Entertain You als basis de live versie gebruikt van tig jaar geleden.

avatar van vigil
Leonidas55 schreef:
Voor de muziek hoef je er niet heen deze versies zijn nagenoeg hetzelfde.

In de film wellicht maar op de Soundtrack zeker niet.

avatar van Darkzone
De soundtrack begint met een valse start, waarbij het nummer door een jonge Robbie gezongen word, waarna Robbie het overneemt. Daarna een soort disco tune genaamd I Found Heaven. Geen idee waar dat vandaan komt. Vanaf track 3 gaat het pas los en horen we geweldige nieuwe of verbouwde versies van Robbie's grootste hits, een leuke versie van Relight My Fire (hint naar Take That) en een verknipte lange live uitvoering van My Way, waarop zogenaamd zijn vader meezingt. Ook het nieuwe nummer op het eind is meer dan de moeite waard.

Vraag ik mij af waarom deze soundtrack niet op lp is verschenen.