Sabrina Starke - Weather the Storm (2024)

Pop / Soul
Label: Zip

1. Love the Mystery (5:09)
  2. Another Day Another Moon (3:42)
  3. Goodlife (3:18)
  4. Uncomfortable (3:40)
  5. Did You Notice (3:47)
  6. Something in the Water (4:45)
  7. Slow It Down (5:10)
  8. Simple Thing (4:09)
  9. Morning Sun (2:54)
  10. Weather the Storm (5:00)
avatar van Reijersen
Sinds 2008 is dit toch alweer album nummer zeven van Sabrina Starke. Zij is zo onderhand wel één van de meest stabiele factoren in de Nederlandse soul/R&B-muziek. Al is die genreaanduiding wellicht wat te streng, want Starke bedient zich ook van allerlei andere stijlen. Weather the Storm is vooral een rustige, warme plaat geworden. Starke heeft natuurlijk die fijne stem en de muzikale omlijsting is fijn. Het neigt soms zelfs een beetje van rustig naar dromerig. In een nummer als Simple Thing zitten dan weer wat meer 80’s vibes en in Morning Sun wat meer groove. Something in the Water vind ik het leukste nummer van dit album. Ook al is het wel een album dat je meer als één geheel zou moeten luisteren. Fijne muziek weer van Sabrina Starke.

avatar van m@rcel_a
Lekker album hoor. Geen hoogvlieger ofzo, maar gewoon prettig om naar te luisteren.