Dr. Doom - De Openbaringen (1996)

Label: Djax

1. Dag der Opstanding (Intro) (1:37)
  2. Tijd van de Doom (5:38)
  3. Ik Ben Er Klaar Voor (5:53)
  4. Tijd en Ruimte (4:28)
  5. Made in Amsterdamned (5:20)
  6. Straatleven (6:34)
  7. Rad der Verandering (2:40)
  8. Pak het op Als Je Kan (4:20)
  9. Dit Is de Tijd (4:26)
  10. Amsterdamned (6:37)
  11. Iedereen Is Bang (5:19)
  12. Zwartotzwart (4:54)
  13. Relax Je Hoofd (3:54)
  14. A Blanka Revolutie Doro (4:55)
  15. Echte Negers [Rukus Mix] (3:20)
avatar van Psycholamp
Eén van de allervetste nederhop cd's ooit. Lekker underground en vette beats. Ik zou dit bijna verplichte kost willen noemen.

avatar van Dielie
wooow, dr Doom heeft een album? Wist ik niet, ik heb een nummer op een verzamelaar staan die ik vet vind, even dit album zoeken

raffael77
Vrij standaard deze gast. Hij rapt ook wat aan de slome kant en dat gaat vervelen. Wel een duister plaatje.

fijn album. Tekstueel niet altijd al te snugger maar het totaalplaatje is tenminste goed. Echte hiphop en vooral voor nederlandse principes.

avatar van Nr.4
Vind de duistere sfeer nice, zo'n overkoepelende vibe mis ik in NL vaak. Verder kan ik heel weinig met de raps van deze man.