Subtle - Yell & Ice (2007)

Electronic / Hip-Hop
Label: Lex

1. A Tale of Apes (3:51)

met cLOUDDEAD

2. Middleclass Haunt (4:36)

met Wolf Parade

3. Deathful (3:22)

met TV on the Radio

4. Islandmind (3:30)
  5. The Pits Wihin Pits (5:14)
  6. To Cut Yell (4:30)
  7. Hell Not (3:20)
  8. Sinking Pinks (5:55)

met The Notwist

9. Requiem for a Dive (3:33)
avatar van waxs
Opzich vind ik Subtle wel een interessante groep, ze hebben een eigen stijl en een bijzondere geluid. Ik ben dan ook benieuwd hoe deze nieuwe plaat uitpakt.

avatar van Guerrilla
waxs schreef:

Wanneer komt ie uit dan?

avatar van waxs
Hij is in ieder geval al een tijdje gelekt, maar hij schijnt deze week in de winkels te liggen.

avatar van Osiris Apis
Wolf Parade en Tv on the Radio vind ik goede bands. Maar dit album vind ik niet erg prettig om te luisteren. Meestal te drukke productie en Dose One staat me nog steeds niet aan.
Hun vorige album vond ik nog wel redelijk goed.