Jordymone9 - Jordy II (2024)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Intro II (3:04)
  2. Wikipedia (2:39)
  3. Part of the Game (3:11)

met Cor

4. 4 Vingers (2:27)
  5. Get the Cash (2:57)

met Slim

6. Evenwicht (2:54)
  7. 7 Dagen (2:38)

met D-Double

8. Andere Life (3:47)
  9. Wielen van de Bus (3:23)

met Eves Laurent

10. 10 Klappers (2:13)
  11. De Overval (3:27)
  12. Actief (3:14)

met Bartofso en DJEZA

13. Therapie (2:43)
  14. Misschien Morgen (2:45)

met Jayh

15. Emoties (2:45)
  16. Focus (4:28)

met Winne, Memphis Depay en Zefanio

avatar van Kondoro0614
Jordy kan in mijn ogen (en oren) met dit tweede album niet zichzelf overtreffen, en dat is best jammer. Ik vind Jordy een leuke rapper, die het ook echt wel kan maar, zijn nummers zijn eigenlijk niet echt noemenswaardig in mijn ogen. Zijn plaat van vorig jaar kent nog nummers als 'Entourage' die zowel met beat als tekstueel best lekker blijft hangen, en in mijn ogen is dat wel iets wat deze plaat juist nodig had. 'Therapie' vind ik lekker, 'Andere Life' is leuk en de featuring van Memphis Depay was onverwachts maar, best leuk. Overigens niet zulke bijzondere bars, die steken richting het commentaar op zijn ballie spel was wel echt te verwachten hoor.