Offwhyte - Mainstay (2007)

Label: Galapagos4

13. Letters from Last Night
  14. Next Time Around
  15. Wise Conscience
avatar van waxs
Een nieuwe Offwhyte, ik ben benieuwd, ben over het algemeen wel erg goed te spreken over deze man.

avatar van Chrisseh
Bust vind ik erg hard. Maar soms staat z'n stem/flow me weer niet aan. Over het algemeen klinkt het wel leuk.

avatar van Chrisseh
Ik vind 'm toch steeds beter worden, deze cd. Offwhyte is zowel als MC als producer (hij produceert zelf, dacht ik) getalenteerd.

avatar van Chrisseh
Momenteel een 4,5 maar kan nog een 4 worden, hangt een beetje van de houdbaarheids datum van dit album af.

Over het erg algemeen erg geslaagd, al snap ik soms niks van z'n flow - soms lijkt het erg off-beat - klinkt het allemaal wél lekker. Zoals ik al eerder zei zijn ook de producties goed gelukt.

avatar van Osiris Apis
Ik ben niet zo te spreken over Offwhyte. Ik stoor me aan zijn stem en flow. Wanneer ik Mestizo hoor op 'Solid State' vind ik die ook veel beter als Offwhyte.
De producties zijn niet zo heel bijzonder. Minste Galapagos4 release van 2007. Hierop staat ook al zo'n parodie ('GWARN!') op de Dirty South net als de van Robust.

avatar van Sjaakspeare
Deze gast klinkt als Cartman van Southpark die El-P probeert na te doen.