The Aurora Project - EVOS12 (2025)

Label: Freia

1. Slave City (6:26)
  2. The Movement (5:41)
  3. Have Some Tea (11:35)
  4. The Traveler (5:45)
  5. Freedom of Thought (9:08)
avatar van Ayreonfreak
Toch weer fascinerend. Wanneer ik een album wil toevoegen zonder tracktijden kan dat nooit en wordt het verworpen, hier staan de tracktijden dan weer niet bij, hoewel ze al wel bekend zijn.

De nieuwe cd van The Aurora Project is opnieuw van grote klasse. De band heeft een paar troeven in hand en dat zijn gitarist Remco van den Berg en zanger Dennis Binnekade, die een uiterst herkenbare stem heeft hoewel het niet overloopt van talent. Maar de band maakt herkenbare muziek met inventieve songstructuren. De composities zijn wat inventiever dan op "World Of Grey", maar die plaat stijgt vooralsnog net even boven deze uit.

avatar van The_CrY
Ik ben weer zeer benieuwd, zeker na bovenstaande recentie. The Aurora Project maakt altijd muziek van hoog niveau en ook 'Slave City' klinkt weer veelbelovend. De zang staat wel heel hard in de mix, maar dat is vast een kwestie van wennen.

avatar van ProGNerD
Hier ben ik ook erg benieuwd naar; heeft lang (genoeg) geduurd...

Heb ze ooit live gezien: best goed !

avatar van hidalgo
oeffff klinkt wel erg lekker

avatar van Ayreonfreak
The Aurora Project – EVOS12 – Progwereld

Elders op de site ook nog een interview.