Regurgitate - Deviant (2003)

Zweden
Label: Relapse

1. Drowning in Filth (1:14)
  2. Embrace Obscenity and Kiss the Eruption of Destruction (0:57)
  3. Seal Your Doom (1:10)
  4. Grotesque Anoplasty (0:51)
  5. Blind Fiends of Chaos (1:55)
  6. Visions of Sodomy (0:38)
  7. Severe Necrotic Manifesto (1:45)
  8. Annihilation Meets Depravation (1:03)
  9. Amphigory (0:45)
  10. Screams of Death Your God Won't Hear (1:14)
  11. Reeking Hellhole (0:31)
  12. Lethean Sleep (0:30)
  13. Waging War on Benevolence (1:04)
  14. Exterminate the Virtuous (1:54)
  15. Alone in Oblivion (1:19)
  16. Leviant Malpractice (1:21)
  17. The Ultimate Enslavement (1:07)
  18. Systematic Demoralization (1:25)
  19. Unfed (0:25)
  20. Manipulation Reigns Supreme (1:39)
  21. Charred Remains [Unseen Terror Cover] (1:17)
  22. Crossed Out Existance (1:19)
  23. Vice and Iniquity (1:15)
  24. Lobotochrist (0:36)
  25. Twisted Ryhmes of Perversion (1:52)
  26. Depopulation of the Human Race (0:48)
  27. Life Falls Before Your Feet (2:12)
avatar van Hemdale
Ik ga met ichi mee met z'n 4,5 ster, geweldige cd, samples uit de film Happiness, erg cool. Wat ik een klein beetje mis zijn de brute stemvervormer vocalen, zoals bij Regurgitate's vorig album Carnivorous Erection, maar toch nog een vet album!!!!

avatar van bennerd
Ik snap waarom vele "oude" Regurgitate-fans dit een misser vonden, vooral door het zo goed als ontbreken van de stemvervormers, en omdat het een stuk "cleaner" (relatief he ) klinkt.

Maar ik vind dit alleszins een heerlijke plaat, meer nog, dit behoort momenteel tot mijn 10 favoriete platen aller tijden! (Maar die favoriete platen veranderen geregeld eens )

Met andere woorden: Grindcore van de bovenste plank!

avatar van B.Robertson
De zang lijkt hier iets op de achtergrond te staan, je hoort vooral die vette bas en de gitaar erg goed. De drums staan er ook wel netjes op dus de produktie bevalt me wel, heb het album net opgescharreld via marktplaats. Hier had ik wel even zin in en het lijkt erop dat ik weer waar voor mijn geld krijg.

avatar van B.Robertson
Track 21, Charred Remains, is een cover van Unseen Terror en staat oorspronkelijk op het album Human Error. Een uitstekende cover en een goede gelegenheid om Unseen Terror onder de aandacht te brengen, al zullen deze pagina's wel niet vaak bezocht worden.