Stephen Sondheim - Sweeney Todd: The 2012 London Cast Recording (2012)

geen stemmen

Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Label: First Nights

1. Michael Ball en 2012 London Cast of Sweeney Todd - Prelude / the Ballad of Sweeney Todd (3:44)
  2. Luke Brady, Michael Ball en Gillian Kirkpatrick - No Place Like London (5:35)
  3. Imelda Staunton - Worst Pies in London (3:03)
  4. Michael Ball, Imelda Staunton en 2012 London Cast of Sweeney Todd - My Friends / the Ballad of Sweeney Todd (4:05)
  5. Luke Brady - Johanna (1:58)
  6. 2012 London Cast of Sweeney Todd - The Ballad of Sweeney Todd (0:35)
  7. Imelda Staunton - Wait (2:27)
  8. Lucy May Barker en Luke Brady - Kiss Me (1:30)
  9. Peter Polycarpou, John Bowe, Lucy May Barker en Luke Brady - Ladies in Their Sensitivities (3:49)
  10. John Bowe, Michael Ball en Luke Brady - Pretty Women (4:32)
  11. Michael Ball en Imelda Staunton - Epiphany (3:37)
  12. Imelda Staunton en Michael Ball - A Little Priest (7:34)
  13. James McConville, Imelda Staunton, Michael Ball en 2012 London Cast of Sweeney Todd - God, That's Good! (6:27)
  14. Luke Brady, Michael Ball, Lucy May Barker en Gillian Kirkpatrick - Johanna [Reprise] (5:56)
  15. Imelda Staunton en Michael Ball - By the Sea (4:00)
  16. James McConville en Imelda Staunton - Not While I'm Around (3:32)
  17. Gillian Kirkpatrick en Michael Ball - Searching (1:03)
  18. Michael Ball en John Bowe - The Judge's Return (3:27)
  19. Michael Ball en Imelda Staunton - Final Scene (4:11)
  20. Michael Ball, Imelda Staunton en 2012 London Cast of Sweeney Todd - The Ballad of Sweeney Todd (3:12)

Er zijn bij dit album nog geen berichten geplaatst.