Malvin Moskalez - Not Today (2025)

Belgiƫ
Uitgebracht in eigen beheer

1. Fear Is Like an Ocean (4:32)
  2. Not Today (3:14)
  3. No Easy Way Out (4:03)
  4. All My Life (4:00)
  5. The Dead in the Alley (7:10)
  6. And Everything in Between (4:39)
  7. It Might Come Back (3:06)
  8. Shadows of a Man (4:00)
  9. Goodbye (5:54)
Aangeklikt op spotify via het releaseoverzicht van 2025. De aanwas is nog karig, meest metal, maar ineens stond dit album ertussen. Luistert lekker weg, beetje dromerig soms, maar al met al een fijn begin van het nieuwe jaar.

avatar van popstranger
Mooie singer songwriter plaat en het ontgaat mij eerlijk gezegd weer waarom deze niet bekender is. Geen zeemzoete hitparade muziek maar gewoon mooie muziek waarvan we maar met een heel select groepje gaan genieten.
Fear is Like an Ocean is een ideale opener en moest je in tijdsgebrek zitten om de hele plaat te luisteren is hoogtepunt The Dead in the Alley ook een aanrader.