Olivia Wolf - Silver Rounds (2025)

Roots
Uitgebracht in eigen beheer

1. Cosmic Appalachian Radio (2:55)
  2. Lucky One (2:45)
  3. High Life (3:25)

met Taylor McCall

4. Lie in Wait (5:07)
  5. Good Smoke Too (3:03)
  6. The Veil (3:51)
  7. Weed King (2:16)
  8. Silver Rounds (4:05)
  9. Meet You at the Cross (3:43)
  10. The Wild (2:46)
Ligt het aan mij of lijkt het erop dat albums de laatste tijd steeds korter worden? Een dik half uur duurt Silver Rounds, het debuutalbum van Olivia Wolf. Maar wat voor een debuut!

De hoes is donker en dat kan ook best gezegd worden van de muziek. Niet zo vreemd want ze zingt op dit album over het verlies van haar verloofde, twee weken voordat het stel zou gaan trouwen.

Olivia opereert in de country hoek, maar die is uiteraard nog best breed. Ik snap dat veel mensen dan op voorhand al afhaken, maar dat zou in dit geval betekenen dat ze dan toch een hoop moois missen wat helemaal niet zo 'typisch country' is (voor wat dat ook moge betekenen uiteraard).

Dit is toch best een onverwachte parel in een hoek waar ik ze niet heel vaak zoek.

Dit moet wel iets zijn voor Lura, Broem, bommel, Elphie, Zwaagje, MarkS73, koosknook, erwinz, vinylbeleving, Roxy6 en wellicht ook Edgar18.

avatar van MarkS73

Inderdaad best leuk:)

avatar van Broem
aERodynamIC schreef:

Niet onaardig. Nog een paar keer luisteren maar klinkt prima. Bevalt me beter dan je vorige tip jasmine.4.t - You Are the Morning (2025) - MusicMeter.nl Dat was niet mijn kopje thee. Thanx.

avatar van Edgar18
Ik zal binnenkort eens luisteren aERodynamIC, country ligt mij over het algemeen wel.

avatar van vinylbeleving
Thanks voor de tip aERodynamIC aardig plaatje inderdaad. Maar ook niet heel opzienbarend.

vinylbeleving schreef:

Maar dat hoeft ook niet altijd toch?!

avatar van vinylbeleving
aERodynamIC schreef:

Maar dat hoeft ook niet altijd toch?!

Hoeft zeker niet inderdaad, gewoon fijn voor zo nu en dan.

avatar van bommel
aERodynamIC schreef:
Ja, leuke plaat / ga ik eens goed voor zitten, bedankt voor de tip