Supertramp - Live in Paris '79 (2015)

Rock / Pop
Label: Universal

1. School (5:55)
  2. Ain't Nobody but Me (5:12)
  3. The Logical Song (3:43)
  4. Goodbye Stranger (6:41)
  5. Breakfast in America (2:51)
  6. Bloody Well Right (6:14)
  7. Hide in Your Shell (6:56)
  8. From Now On (6:56)
  9. Child of Vision (7:22)
  10. Even in the Quietest Moments (4:50)
  11. You Started Laughing (When I Held You in My Arms) (4:02)
  12. A Soap Box Opera (5:04)
  13. Asylum (6:46)
  14. Downstream (3:27)
  15. Give a Little Bit (4:25)
  16. Dreamer (3:19)
  17. Rudy (6:57)
  18. Take the Long Way Home (4:36)
  19. Another Man's Woman (7:26)
  20. Fool's Overture (10:53)
  21. Two of Us (1:23)
  22. Crime of the Century (6:01)
In 2015 is het complete Paris concert uitgebracht op 2CD / DVD. Binnenkort ook op 3LP!

Hier bijvoorbeeld te bestellen voor 49 euro thuis gestuurd:

avatar van Rainmachine
De DVD heb ik met veel plezier (en respect!) bekeken, wat een band! Ook mooi om te zien dat Rick Davies de intense inbreng had en Roger Hodgson meer de dromer van de twee was. Samen een bijzonder songwriters's duo! De rest van de band is ook top en ik was graag van de partij geweest destijds maar Parijs was een brug te ver zowel qua afstand als leeftijd.

Voor de audio houd ik het gewoon bij de oude Live in Paris versie die is zo goed dat het niet te verbeteren valt. Ik had de extra songs ook liever als extra disc gehad en niet er doorheen gemixed zoals nu gebeurd is. Het haalt de synergie uit het album en dat moet nu net niet gebeuren. De Bluray heb ik hier ook staan met de 5.1 mix maar daar heb ik mij nog niet aan gewaagd.